Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο: Χιμπατζής αποχαιρετά διευθύντρια κέντρου ζώων με μία σφιχτή αγκαλιά!



Όταν ήρθε η ώρα για έναν θηλυκό χιμπατζή να γυρίσει πίσω στην άγρια φύση, εκείνος έκανε κάτι που συγκινεί όποιον το δει... 


Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Το βίντεο που αποτυπώνει την αγάπη που μπορεί να αισθανθεί για τον άνθρωπο ένας χιμπατζής, αλλά και το πόσο ισχυρό μπορεί να γίνει το δέσιμό τους, κάνει και τους πιο δυνατούς να... λυγίσουν. 

Όλα έγιναν στο Κονγκό, όταν ήρθε η ώρα για έναν θηλυκό χιμπατζή να γυρίσει πίσω στην άγρια φύση, εκεί δηλαδή όπου ανήκει, έπειτα από την προσωρινή παραμονή του σε ένα κέντρο άγριων ζώων. 

Την ώρα που ειδική ομάδα μαζί με την διευθύντρια του κέντρου άφησαν ελεύθερο τον θηλυκό χιμπατζή, εκείνος αποχαιρέτησε την επικεφαλής με έναν τρόπο που περισσότερο θυμίζει άνθρωπο, παρά ζώο. 

Σα να ήθελε να της δείξει ότι δε θα την ξεχάσει ποτέ, λίγο πριν χαθεί μέσα στην άγρια φύση, γύρισε και την πήρε μία σφιχτή αγκαλιά, εκφράζοντας όλα όσα δε μπορούσε να πει με λόγια. Αυτό το «αντίο» αποτυπώθηκε στον φακό και συγκινεί όποιον το παρακολουθήσει... 


Το είδαμε εδώ: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6050.html 

thulebooks.gr