Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Συνεργασία τoυ thulebooks.gr με τις Εκδόσεις Ζήτρος



50%  ΕΚΠΤΩΣΗ  
 
Οι εκδόσεις Θούλη και το βιβλιοπωλείο μας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ζήτρος προσφέρουν σε όσους αγοράσουν από το thulebooks.gr, είτε παραγγέλλοντας ηλεκτρονικά είτε από το βιβλιοπωλείο μας στο Σύνταγμα, Περικλέους 13, δ’ όροφος, τα παρακάτω βιβλία των εκδόσεων Ζήτρος, με έκπτωση 50%!

-Θουκυδίδης - Περικλέους Επιτάφιος
-Διαλεκτική και θεωρία στον νεοπλατωνικό Πρόκλο
-Γοργίας
-Δημοσθένης - Κατά Φιλίππου Α΄. Ολυνθιακοί Α΄, Β΄, Γ΄
-Ησίοδος: Θεογονία. Έργα και ημέραι. Ασπίς Ηρακλέους. Απολλώνιος ο Ρόδιος: Αργοναυτικά
-Ιπποκράτης - Γυναικολογία. Μαιευτική
-Ευριπίδης - Δραματική ποίηση: Ιφιγένεια η εν Ταύροις, Ηλέκτρα, Ελένη, Ίων, Φοίνισσαι, Ορέστης, Βάκχαι, Ιφιγένεια η εν Αυλίδι, Ρήσος
-Ευριπίδης - Δραματική ποίηση: Κύκλωψ, Άλκηστις, Ανδρομάχη, Μήδεια, Ηρακλείδαι, Ιππόλυτος, Εκάβη, Ικέτιδες, Ηρακλής μαινόμενος, Τρωάδες
-Σοφοκλής - Αίας, Αντιγόνη, Ηλέκτρα, Οιδίπους Τύραννος, Τραχίνιαι, Φιλοκτήτης, Οιδίπους επί Κολωνώ
-Αισχύλος - Πέρσαι. Επτά επί Θήβας. Ικέτιδες. Προμηθεύς Δεσμώτης. Αγαμέμνων. Χοηφόροι. Ευμενίδες
-Ομηρικοί ύμνοι. Βατραχομυομαχία.


Kάντε κλικ εδώ 


Όπως είναι γνωστό οι εκδόσεις Ζήτρος δραστηριοποιούνται κυρίως στην έκδοση βιβλίων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, με μεγάλη επιτυχία και έχοντας αναγνωριστεί από το αναγνωστικό κοινό ως ο καλύτερος εκδοτικός οίκος για τα βιβλία αυτά. Οι μεταφράσεις, τα σχόλια, η ερμηνεία γίνονται από κορυφαίους Έλληνες του είδους, η ποιότητα δε και η αισθητική των βιβλίων είναι εξαιρετική. 






Θα ακολουθήσουν και άλλες προσφορές από τις εκδόσεις Ζήτρος για αγορές από το thulebooks.gr. Τα βιβλία που προσφέρουμε δεν πρέπει να λείπουν από τη βιβλιοθήκη οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.
Μπορείτε να τα παραγγείλετε είτε μέσω e-mail (thulebooks@gmail.com) είτε τηλεφωνώντας στο 210 32 500 91 ή στο 697 6799 344 είτε ακόμη αποστέλλοντας sms στον τελευταίο αριθμό και να τα παραλάβετε από το βιβλιοπωλείο μας ή με παράδοση όπου εσείς επιθυμείτε.